top_nordlys

[ale_two_third]

Rundrejse – Island NORDLYS – 6 DAGE


Vi har i samarbejde med Fridrik besluttet, at udbyde en tur til Island 17/3-22/3 2016, for at se Island i vinterpagt og forhåbentligt Nordlys. Turen udbydes i marts måned hvor der normalt er gode chancer for at se nordlys – men vi kan intet garantere.

Vi starter med ankomst i Keflavik og flytter os til den Gyldne cirkel som helt bestemt skal opleves på denne årstid. Vi ser nærmere på Geysir & Gullfoss på denne årstid som er en helt speciel oplevelse. Vi nyder frokosten på Friedheimar hvor Helene & Knut indbyder til hjemmelavede specialiteter i deres drivhus med tomater. Vi finder en Hot-tub hvor vi vil nyde det varme bad inden aftensmaden.

Vi ser nærmere på Solheimar Jökull og skal ud på en vandretur på gletcheren med lokalguider. Om eftermiddagen ser vi om der er gang i de 2 markante vandfald Sejlandsfoss & Skogarfoss.

På sidste del af turen skal vi opleve Reykjavik. Vi starter med, at nyde udsigten fra Perlan inden vi kører til Settlement Centre. Fridrik har fået fat i billetter til aftenforestillingen i Harpa (Musik & Kulturhus). Inden forestillingen skal vi nyde en god middag på restaurant Laugarbrekka.

Den sidste dag i Reykjavik vil vi tage på Kunstmuseet, Det Nordiske Hus og evt. bade i et meget speciel område hvor mange vinterbader.

Turens højdepunkter er naturoplevelser i særklasse:

  • Dag 1: Afrejse Billund – Ankomst til Keflavik – indkvartering på hotel – koncert Harpa
  • Dag 2: Reykjavik – Friedheimar frokost – Hot-Pool i Fludir – vi kigger efter Nordlys
  • Dag 3: Solheimar Jökull – vandretur – Sejlandsfoss – Skogarfoss – vi kigger efter Nordlys
  • Dag 4: Geysir – Gullfoss – vi kigger efter Nordlys
  • Dag 5: Kunstmuseum – halv fridag i Reykjavik – badetur i udendørs pool
  • Dag 6: hjemrejse til Danmark

 

Island – Vide horisonter


Det Islandske landskab sætter oplevelserne og livsvilkårene i perspektiv. Der er uendelige ødemarker,  lavafelter, sorte strande og glimtende hvide gletsjere.
Fjeldenes farver skifter mellem mange nuancer. Landet rummer en usædvanlig  stor variation af natur samtidig med de aktive vulkaner som hele tiden “spiller med ”

De åbne vidder ses så langt øjet rækker, er helt fantastiske. 

100% vide horisonter

[/ale_two_third] [ale_one_third_last]

Rejsetidspunkt  2016:

17. marts – 22. marts 2016


Åben for tilmelding:

Garanteret afgang – lukket for tilmelding


Turprogram 2016 og pris:

Island-2016-Nordlystur
Dag til dag program – klik her


ISLAND NORDLYS Dagbog

Island Nordlys 17.03.2016


[/ale_one_third_last]