Foredrag med Freddy Wulff
Danmarks største eventyrer

 

Tirsdag den 27. marts kl. 19.00 – 21.30
Hotel Harmonien, Gåskærgade 19, Haderslev

Freddy Wulff fortæller sin spændende livshistorie, krydret med billeder om hans mange interessante oplevelser rundt om i verden.
Alle er velkommen til at deltage i arrangementet.
 

Freddy Wulff er født i Randers i 1945. Efter læretid hos P&O Line og værnepligt i Livgarden arbejdede han ved en militærbase på Grønland og nedlagde som 21-årig sit første rensdyr.

Freddy Wulff er en usædvanligt sammensat figur. Freddy er uddannet ØK-mand med tæft for forretning; en rodløs hippie med udlængsel og umættelig nysgerrighed – og stædig og målrettet som jægersoldaten B.S. Christiansen.

Et job hos ØK førte ham til Australien, hvor han hørte, at man kunne få løn for at skyde hjorte i New Zealand. Freddy Wulff tog derned og vendte aldrig tilbage til Danmark eller shipping.

Med langt krøllet hår, kraftigt overskæg og bar overkrop opsøgte Freddy Wulff hovedjægere og pygmæer i Borneos jungle, gravede guld i USA og fandt forsvundne guldgraverbyer og var med Thailands elitetropper, da de jagtede kommunistiske terrorister i landets nordøstlige jungler. Freddy Wulff har fanget jaguar på Yucatan, fanget vildsvin i Australien med de bare næver – en ægte eventyrer og storvildtsjæger.

Freddy Wulff har været gift tre gange – og har siden 2000 ”holdt sig fri af papirer.” Ingen kone. Freddy Wulff bor i Pyrenæerne nord for Barcelona. Han har boet mange steder i verden; New Zealand, Australien, Mexico, Sydøstasien, Grønland og New York.

Vi glæder os til en humoristisk – underholdende & inspirerende aften sammen med Freddy Wulff.

 

Pris pr. person kr. 150,- inkl. foredrag, kaffe/the & kage.

Tilmelding dig til fordrag her – vi sender bekræftelse på mail. 
Deadline for tilmelding 20. marts 2018. 

Betaling sker til reg.nr. 9892 – konto 3061222706 – reference er navn – meget vigtigt.

Hotel Harmonien tilbyder bespisning i enten café eller restaurant, ring direkte for bordreservation tlf. 74 52 37 20